Med stolpefritt rekkverk fra Comenza så får du et moderne og stilrent uttrykk. Her er det ingenting som hindrer for utsikten. Se inspirasjon i bunnen av siden.

Høydepunkt

  • Justerbart pakningssett
  • Testet for 1,5kN linjelast
  • Lagerførte glass i flere bredder
  • Kan pulverlakkeres i ønsket RAL Farge.
  • Kan leveres med ferdig 90° hjørner
  • Kan leveres pre-fab (ferdig kappet/gjæret)

Variasjonsmuligheter

Comenza stolpefritt rekkverk finnes i både topp og sidemontert utgave. Vi har 4 typer bunnskinner som tilfredsstiller de fleste behov. Du kan få syrefast rund håndrekke, en u-profil i aluminium eller uten håndrekke.

Glass

Glasset som leveres med rekkverket er 17,52mm eller 21,52mm herdet og laminert sikkerhetsglass med polerte kanter og stukede hjørner. Høyden på rekkverket avgjør tykkelsen på glasset. Laminert betyr at det er to glass som limes sammen med en PCB folie. Herdeprosessen sørger for at glasset får et bruddmønster som ikke fører til personskade og lamineringen holder glasset sammen ved knusing.

1401

Toppmontert

Monteres på toppen av dekket. Lettvinn montasje. Leveres med 17,52mm eller 21,52mm glass avhengig av høyde på rekkverket.

Teknisk Info

1403

Toppmontert - L

Monteres på toppen av dekket. Kan monteres nærmere betongkant uten å sprekke betongen. Leveres med 17,52mm eller 21,52mm glass avhengig av høyde på rekkverket.

Teknisk Info

1402

Sidemontert

Front/sidemontert skinne. Leveres med 17,52mm eller 21,52mm glass avhengig av høyde på rekkverket. Kan leveres med propper eller heldekkende beslag for å skjule innfestingshull.

Teknisk Info

1404

Sidemontert

Front/sidemontert skinne. Er konstruert for å dekke hele dekkeforkanten. Leveres med 17,52mm eller 21,52mm glass avhengig av høyde på rekkverket og heldekkende beslag i front. 

Teknisk Info

Syrefast Rund 42,4mm Håndrekke

Aluminium u-profil Håndrekke